Offerte aanvraag

 


PRIJS MARMER

De prijs marmer is afhankelijk van diverse factoren. Zo is de afmeting van het marmer natuurlijk belangrijk, maar ook de kwaliteit en de afwerking. Alles bij elkaar levert een duidelijk kostenplaatje op. Om een zo goed mogelijke offerte te kunnen maken met laagste prijs garantie, dient u zo uitgebreid mogelijk uw aanvraag te omschrijven. Welke zijden dienen afgewerkt te worden, en hoeveel sparingen komen in uw marmer keuken blad? 

KWALITEIT

Veelbesproken in de marmer industrie is de kwaliteit. Veel marmer soorten komen in diverse selecties en kwaliteiten. Deze zijn alle bepalend voor de juiste prijs. Daarnaast is de kwaliteit van het marmer bepalend voor de duurzaamheid en uitstraling van uw marmer product. Prijs marmer in uw inbox ontvangen? Vul snel het bovenstaande formulier in!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Wij proberen ten alle tijden de laagste prijsgarantie te bieden. Dit is vaak lastig in de natuursteen branche, door de vele diverse kwaliteiten en de hieraan gekoppelde prijzen. Zo wordt er vaak gesjoemeld met selecties en kwaliteiten waardoor het eindresultaat vaak tegen valt. Bij ons krijgt u voorafgaand aan de bestelling een duidelijke foto en indeling van de beschikbare plaat marmer.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

De offerte is uiteraard vrijblijvend. De prijs marmer is gecalculeerd op basis van standaarden. Zo is een plaat marmer vaak rond de  4,5 vierkante meter groot. Dit is dan ook de standaard waar wij mee calculeren. Heeft u interesse in de offerte en bent u van plan om over te gaan naar het bestellen van uw marmer keukenblad? Dan zorgen wij voor een duidelijke foto van het te gebruiken materiaal, en een aangepaste prijs op basis van dit daadwerkelijke materiaal. Dit valt vaak voordelig uit, waardoor we snel kunnen over gaan naar het bestel proces.